Intensieve taaltrainingen

Intensieve taaltrainingen

Bij de intensieve taaltraining hebben de deelnemers gedurende één of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die zich snel het Nederlands moeten eigen maken of hun kennis van het Nederlands op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.


In een maatwerkprogramma van een aantal weken kunnen de cursisten snel vak- en functiespecifieke kennis van het Nederlands opbouwen, voordat zij met hun werkzaamheden in de Nederlandse gezondheidszorg beginnen. Cursisten die het Nederlands al enigszins beheersen kunnen deze kennis in één week snel en effectief uitbreiden en op hun vakgebied toespitsen.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig moeten communiceren in het Nederlands, bijvoorbeeld met patiënten en hun betrokkenen of in de samenwerking met collega’s op de werkvloer. Tijdens de training is Nederlands de voertaal voor zover het niveau van de cursisten dit toelaat.


Desgewenst regelen we voor u of uw medewerkers een verblijf in samenwerking met hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locatie.

Deze cursus Nederlands bieden wij aan zowel in de vorm van een individuele taalcursus als in de vorm van een groepstraining (twee of meer collega’s).

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in indien u vragen heeft omtrent de taaltraining.