Cursus medicatieveiligheid

 Geaccrediteerde bijscholingen

Flexibele bijscholingen

Eigen skillslab

Cursus medicatieveiligheid

Onze cursus medicatieveiligheid is de perfecte bijscholing voor mensen in de zorg die willen blijven leren. Bij Sofia College in Rijswijk geven wij diverse cursussen en bijscholingen voor zorgprofessionals. Ons motto is dan ook 'leren voor het leven'. Als je werkt in de zorg of van plan bent om in de zorg te gaan werken, is het belangrijk om te weten hoe je veilig omgaat met medicatie. Daarom is deze cursus medicatieveiligheid zo waardevol.

Wil jij de cursus medicatie en medicatieveiligheid volgen?

Bijscholingen


Voor de zorgsector biedt Sofia College opleidingen, cursussen en bijscholingen op mbo niveau 2, 3 en 4. De mbo-bijscholingen van Sofia College zijn bijna allemaal V&VN erkend. Klik op de lijst met bijscholingen voor meer informatie.

Uw mensen opleiden?


Als opleider speelt Sofia College een belangrijke rol om het personeelstekort in de zorg aan te vullen. Daarom is ons aanbod zo ingericht dat toekomstige zorgmedewerkers zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Dit doen wij op een manier die naadloos aansluit op uw ambities als persoon en als organisatie.

Wat kun je verwachten van de cursus medicatieveiligheid?

In de cursus medicatieveiligheid leer je wat de regels zijn omtrent medicatieveiligheid. Tijdens deze 1-daagse cursus op locatie nemen we je mee in diverse onderwerpen, zoals verpleegtechnische handelingen en het toedienen van medicatie. De cursus medicatieveiligheid is geschikt voor iedereen met een zorgopleiding van niveau 2 tot en met 6. Bovendien krijg je de kans om een actuele casus te behandelen, waarbij je de opgedane kennis meteen in de praktijk toepast. Wil je je kennis verder uitbreiden? Dan beschikken wij nog over vele andere cursussen en bijscholingen. Denk hierbij aan de cursus risicovolle handelingen.


Meld je bij ons aan!

Wil je je kennis op het gebied van wet- en regelgeving bij medicijnen verbreden? Meld je dan aan voor onze cursus medicatieveiligheid. Wij verwelkomen je graag tijdens een van onze cursussen voor de zorg. Dit is jouw kans om je expertise te vergroten en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze bijscholingen in de zorg!

unsplash